Babits szoba

Szoba méret: 28 m2
Elhelyezkedés: első emelet
Ágyak száma: 1 kétszemélyes(180×200 cm), szükség szerint babaágy.
Szoba jellemző: zuhanyzós
Ablaknézet: térre néző ablakok

 

 


Felszereltség:

image007 Minibár image010 Egyénileg szabályozható fűtés-hűtés
image011 LED TV image013 Nem dohányzó
image014 Hajszárító image016 Zuhanykabin
image018 Ingyenes WIFI image020 Parkoló
image022 Szobaszéf cardo Cardo matrac.

 

Reggeli a szállodával szembeni Garay Söröző Étteremben.

Egyéb szállodai szolgáltatás: Fedett parkoló.Portaszolgálat délelőtt 7 : 30-tól 11 óráig, délután 13:30 órától 18 óráig. Kártyás beléptetés. Hitelkártya elfogadás. Autóbérlés. Kerékpárbérlés. Reggeli a szállodával szembeni Garay Söröző Étteremben.

Programok: Boros programok (bortúrák, borkóstoló, borvacsora). Vizi programok (horgászat, hajós kirándulás a Dunán). Gemenci programok (gemenci tanösvény, gemenci vadvilág) igény szerinti szervezése.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

További információk: szekszardszallo.hu
E-mail: info@szekszardszallo.hu
Telefonszám:+36 30 380 3528

Ár: szoba + reggeli: 18.000 Ft/éj

 Az árak az Áfa-t tartalmazzák.

Áraink az ídegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 400,- Ft/fő/éjszaka

babitsBabits Mihály (1883-1941) költő, író, irodalomtörténész, műfordító, a 20. század eleji magyar irodalom jelentős alakja, a Nyugat első nemzedékének tagja. Szekszárd szülötte. A századelő legműveltebb magyar írója, a Nyugat írói körében poéta doctus (tudós költő). Költészete évtizedeken át a magyar líra élvonalában állt. Értelmi gazdagság, sokszínűség, tárgyias-intellektuális megközelítési mód, csiszolt verskultúra jellemzi. A kor legmeghatározóbb magyar irodalmi folyóiratának, a Nyugatnak volt a főszerkesztője.

Emlékezzen meg Babits Mihályról úgy, hogy a róla elnevezett dupla ágyas, zuhanyzós szobát választja. A szoba az első szinten helyezkedik el, ablaka a város főterére, a Garay térre néz. A szoba hangulata, berendezése, színei visszaröpítik Önt 1900-as évek elejére, így Ön is átérezheti az akkori kor stílusát, kényelmét.