Liszt szoba

Szoba méret: 27 m2
Elhelyezkedés: első emelet
Ágyak száma: l kétszemélyes (180×200 cm) szükség szerint babaágy.
Szoba jellemző: zuhanyzós
Ablaknézet: térre néző ablakok

 

 


Felszereltség:

image007 Minibár image010 Egyénileg szabályozható fűtés-hűtés
image011 LED TV image013 Nem dohányzó
image014 Hajszárító image016 Zuhanykabin
image018 Ingyenes WIFI image020 Parkoló
image022 Szobaszéf cardo Cardo matrac.

 

Reggeli a szállodával szembeni Garay Söröző Étteremben.

Egyéb szállodai szolgáltatás: Fedett parkoló. Portaszolgálat délelőtt 7 : 30-tól 11 óráig, délután 13:30 órától 18 óráig. Kártyás beléptetés. Hitelkártya elfogadás. Autóbérlés. Kerékpárbérlés.

Programok: Boros programok (bortúrák, borkóstoló, borvacsora). Vizi programok (horgászat, hajós kirándulás a Dunán). Gemenci programok (gemenci tanösvény, gemenci vadvilág) igény szerinti szervezése.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

További információk: szekszardszallo.hu
E-mail: info@szekszardszallo.hu
Telefonszám:+36 30 380 3528

Ár: szoba + reggeli: 18.000 Ft/éj

 Az árak az Áfa-t tartalmazzák.

Áraink az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 400,- Ft/fő/éjszaka.

lisztLiszt Ferenc (1811-1886) a 19. század romantikus zeneszerzője, minden idők legnagyobb és legünnepeltebb zongoraművésze. Többször is járt Szekszárdon, ezen alkalmakkor ebben a szállodában, az akkori nevén még Szabó-féle Uradalmi fogadóban került elszállásolásra. Megvallása szerint Szekszárd volt az első kisváros, ahol érintkezésbe került a vidéki társadalommal és ennek hatására ismerte föl: műveivel a magyar nemzetet kell szolgálnia. Itt fogalmazta meg a Magyar rapszódiát. Liszt harmadik látogatása alkalmával a szekszárdi lakosság fáklyás felvonulással köszöntötte a művész születésnapját, s a szónokok arra kérték, maradjon végleg Magyarországon. A szekszárdi újvárosi templom felavatására Liszt egy régebbi miséjét dolgozta föl.

Emlékezzen meg Liszt Ferencről úgy, hogy a róla elnevezett dupla ágyas, zuhanyzós szobát választja. A szoba az első szinten helyezkedik el, ablaka a város főterére, a Garay térre néz. A szoba hangulata, berendezése, színei visszaröpítik Önt 1900-as évek elejére, így Ön is átérezheti az akkori kor stílusát, kényelmét.